Wij zijn een team van ervaringsdeskundigen op het gebied van eetstoornissen; ouders, familie & vrienden en mensen die hebben geworsteld met een eetstoornis. Wij delen verhalen over hoop, quotes en tips speciaal voor ouders!

 

ONZE MISSIE

Het is onze missie om mensen te inspireren, stimuleren en activeren zodat zijzelf in staat zijn hun eigen innerlijke krachten te kunnen ontketenen en gelukkiger, dankbaarder en trotser in het leven leren staan.

 

ONZE VISIE

Door het delen van kennis en het geven van inzichten middels telefonische hulp, trainingen, workshops en personal coaching begeleiden wij mensen naar een hogere niveau van zingeving, energie, geluk, levensvreugde en kwaliteit.


ISA POWER IN 2013 OPGERICHT

Isabelle Plasmeijer, ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornissen en coach


Isabelle Plasmeijer, de oprichter van ISA Power en Mijn Kind Heeft een Eetstoornis, weet waarover ze praat. Op haar 15e nam ze voor het eerst afslankpillen en rond haar 23e begonnen de extreme diëten, obsessief sporten, terwijl ze van nature al heel slank was. Ze kwam in een vicieuze cirkel terecht en jarenlang wisselde zij boulimia af met anorexia, sporten, niet eten, calorieën tellen, vreetbuien, overgeven, diëten en zichzelf uithongeren.

Isabelle besefte ze dat het zo niet langer kon en dacht op een ochtend “ik KAP ermee”. Ze zocht hulp waardoor ze met trots kan zeggen compleet van haar eetstoornis af te zijn. Zij heeft angsten overwonnen en de schaamte die de eetstoornis met zich meebracht overboord gegooid. Isabelle is schrijver van meerdere boeken, o.a:

  • Wanneer kap jij ermee?
  • De wolf in schaapskleren
  • Wat is jouw excuus?

En ze schreef meerdere e-books welke gratis te bestellen zijn. Een eetstoornis overwinnen vergt persoonlijk leiderschap, doorzettingsvermogen, energie, kracht en een enorm geloof in jezelf. Middels de vele studies en het onvoorwaardelijk geloof in haar zelf heeft Isabelle het heft in eigen handen kunnen nemen. Vanuit deze ervaring begeleidt en stimuleert Isabelle en haar team van professionals anderen in hun persoonlijke ontwikkeling, en het overwinnen van hun eetstoornis. Op de website van ISA Power vind je meer informatie over de coach programma's voor uw kind. 


www.mijnkindheefteeneetstoornis.nl is een initiatief van ISA Power van Isabelle Plasmeijer. De informatie en verhalen die gedeeld worden dienen als hulp bij het nemen van afgewogen beslissingen over uzelf en het welzijn van uw kind. Het dient niet als vervanging van welke psychische of medische behandeling dan ook. Raadpleeg bij vragen over psychische of lichamelijke problemen altijd uw huisarts. ISA Power is niet aansprakelijk voor nadelige gevolgen die door gebruik van de verschafte informatie of e-books ontstaan. Lees Algemene Voorwaarden.