bestel direct:

(ZELF)HULP boeken EETSTOORNISSEN

Gratis E-book: De 25 Tips voor ouders is een klein e-book boordevol met goede tips hoe u het beste met uw kind of vriend(in) kunt omgaan én tegelijkertijd goed voor uzelf kunt blijven zorgen.

Gratis E-book: Dé 10 Tips om je eetstoornis te verslaan is speciaal geschreven voor mensen die worstelen met een eetstoornis. Werken aan meer zelfvertrouwen en meer zelfcompassie.

De Wolf in Schaapskleren: (€19,95) Dit boek staat vol bruikbare tips en ervaringsverhalen. Leer van de communicatie strategieën van andere ouders en maak samen de oefeningen met uw geliefde uit het werkboek. "A must have" voor bondgenoten. (deze is niet gratis).


Dé 25 tips voor ouders, familie & vrienden

Het gratis e-book met “Dé 25 Tips voor ouders” en familie & vrienden die iemand beter willen leren begrijpen en helpen met een eetstoornis!

GRATIS TE BESTELLEN - VOOR OUDERS EN OMGEVING 

Als ouder, partner of broer/zus of vriend en vriendin wilt u uw geliefde ondersteunen. We hebben de beste 25 tips verzameld. Dat wil niet zeggen dat ze voor iedereen werken en dat u ze direct kunt toepassen. Maar het gaat u absoluut helpen om iemand te ondersteunen in dit gevecht. U alleen al bewustzijn van deze tips brengt u zelf ook veel rust.

Hoe vaak maakt u zich zorgen om uw kind? En als u zich zorgen maakt om het leven van uw kind, wie maakt zich dan nog zorgen om u? We vergeten ons eigen leven en hierdoor ervaren we stress, spanning en onvrede. Het is belangrijk om goed voor uzelf te zorgen. Uw kind heeft u hard nodig, als steun, inspiratie en als rolmodel. 

De 25 tips voor ouders met een kind met een eetstoornis
Vul hier je naam in van *
Vul hier je naam in van
De tips zijn heel erg goed omschreven en ik weet zeker dat ik mijn dochter nog beter kan helpen nu ik weet wat er echt schuil gaat achter een eetstoornis. Een aanrader voor alle ouders!
— Jan - Vader
Hadden mijn ouders deze tips maar gelezen toen ik ziek was, dan hadden ze meer gefocust op andere dingen. Alle ouders die hun kind echt willen helpen zouden deze tips moeten lezen.
— Marijke

Dé 10 tips om je eetstoornis te verslaan

Het GRATIS e-book ‘Dé 10 Tips om je eetstoornis te verlaan” is voor mensen met een eetstoornis en willen genieten van het leven.

Een gratis e-book voor mensen die worstelen met een eetstoornis en voor naasten die geïnspireerd willen raken! 

Deze 10 Tips zijn geheel GRATIS te bestellen zodat jij (of als ouder, partner of broer/zus of vriend en vriendin uw geliefde) jezelf kan ondersteunen. Vul hieronder het e-mail adres is in van jouw kind.

Wanneer is goed, goed genoeg? Wanneer ben jij tevreden met jezelf? 

Wil jij ook je eetstoornis verslaan en werken aan meer zelfvertrouwen? Lees het GRATIS e-book Dé 10 tips om je eetstoornis te verslaan". 

Het gratis e-book met '10 Tips' voor mensen met een eetstoornis
voornaam/achternaam *
voornaam/achternaam
Dit gaat écht over de kern. Een heel inspirerend boek als je met je zelf aan de slag wilt en je emoties onder ogen wilt gaan zien. Wordt verliefd op jezelf! Isabelle Plasmeijer weet waarover ze praat
— Patricia Bos van Buro Puur
Het e-book is echt fantastisch, ik heb er zoveel van geleerd. Waarom doe ik soms zo gek? Waarom is het belangrijk om eerst voor mijzelf te zorgen en dan pas voor een ander? Het heeft mij echt aan het nadenken gezet.Dankjewel Isabelle!
— Liefs van Marieke

De Wolf in Schaapskleren

Dit geeft hoop! Iedereen zou dit werkboek met prachtige voorbeelden moeten lezen.
— Moeder - Els

Bestel het werkboek (hard copy): "De wolf in schaapskleren"  Speciaal voor ouders en andere bondgenoten.

Dit werkboek staat vol met citaten en tips van coaches, psychologen, onderzoekers, ervaringsdeskundigen en lotgenoten op het gebied van eetstoornissen. Dit is hét werkboek voor bondgenoten. De tips en voorbeelden helpen u concreet (uw kijk op) uw situatie te veranderen.   

Het werkboek bevat 10 situatie schetsen waar je als ouder dagelijks tegen aanloopt. De inspirerende voorbeelden leren je jouw kind liefdevol en confronterend helpen. Voor jouzelf alsmede jouw geliefde een zeer waardevol en uniek werkboek.

Communicatie tips & ROLLENSPELLEN die aan bod komen in het boek:

  • Josefien vind zichzelf dik en lelijk. Hoe laat ik haar inzien dat ze dat niet is?

  • Nienke is bang dat het aankomen nooit meer stopt! = Doe samen het onderzoek!

  • Moeder uit haar angsten en emoties tegenover haar dochter = Kwetsbaarheid als kracht!

  • Koen denkt dat hij een dikke buik heeft terwijl hij graatmager is! = Hoe kan dat?

  • Sofia kan liegen en bedriegen als de beste! = Wat doe je dan als ouder?

  • Silvie heeft vreetbuien, is depressief en zegt dat ze niet meer wilt leven! = Wat nu?

  • Karin heeft obsessieve rituelen en kan de controle niet loslaten! = Hoe help je?

  • Carlijn braakt na het eten en wilt geen professionele hulp! = Hoe reageer je?

  • Moniek is boos, trekt zich terug en wilt haar moeder niet spreken! = Wat doe je dan?

  • Geef je grens aan. Liefdevol boos worden is goed! = Hoe ga je de confrontatie aan?

€ 19,95 (incl. gratis verzending binnen Nederland. Buiten Nederland een bijdrage verplicht.) 

Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, Binge Eating Disorder (BED), NAO, Inverse Anorexia etc....
Alle eetstoornissen laten duidelijk zien dat we op een verstoorde en obsessieve manier bezig zijn met eten en ons gewicht. Echter, als we nog dieper zouden kijken dan zien we dat het niet gaat om eten, maar om hoe we als mens omgaan met onszelf en de wereld om ons heen.

Factuur ontvangt u per mail.

VERZENDKOSTEN:
Nederland gratis
België € 5,95
Europa € 10,95
Buiten Europa € 15,95

Voornaam/achternaam *
Voornaam/achternaam
Straat naam + huisnummer
Land
Het lezen van ‘De Wolf in Schaapskleren’ heeft mij veel geleerd. Mijn dochter wil graag anders in het leven gaan staan. Ze moet zichzelf nog leren waarderen en complimenteren. Het boek heeft me echt aan het denken gezet! Als ik eerlijk ben heb ik als moeder misschien ook niet altijd het goede voorbeeld gegeven. Bedankt voor de fijne tips!
— Linsy - moeder
Ik bespreek soms dingen met andere ouders en dan voel ik me vaak niet begrepen. Nu voel ik me eindelijk begrepen. Daarnaast ik vind het fijn om te lezen dat lotgenoten zo openhartig vertellen over hun gevecht tegen hun eetstoornis, ik herken heel veel dingen bij mijn eigen dochter. Dit geeft een goed gevoel en nu weet ik ook dat ik niet de enige moeder ben.
— Marjolijn - moeder